Stress Reductie Programma...

Het SRP programma begeleidt mensen die tegen een burn-out aan zitten of dreigen vast te lopen in zichzelf door gebeurtenissen. Denk aan ziekte, verlies van iemand, ontslag, te grote werkdruk, te weinig aan jezelf toekomen, financiële problemen. Via een programma van acht zondagen is het onze intentie jou weer in balans en in je kracht terug te brengen. Dat doen we via een Intake, Delen in een groep, Beweging op muziek, Massage, Energetisch lichaamswerk, Yoga, Wandelen, Mindfullness en Creatieve activiteiten.

SRP VOOR BEDRIJVEN

Voor teams, bedrijven en organisaties die te maken hebben gehad met fusie, heftige reorganisaties, verandering en ontslagen bieden wij het RSP aan voor medewerkers (teams) die een te grote verandering en werkdruk ervaren. We doen dit ondersteunend om ziekteverzuim te voorkomen. We bieden een klankbord, bieden inzicht gevende oefeningen en ont-spanning om het werk beter aan te kunnen. Deze sessies zijn altijd op zondag waardoor de maandag geen ‘zwarte maandag’ meer is waar werknemers als een berg tegenop zien. 

 

Luister door op de link te klikken naar de opname bij de Lokale omroep 6FM op zaterdag 13 juni 2015 over burnout bij jongeren.

6FM Actueel - Burnout bij jongeren

"Door prestatiedruk, keuzestress en social media neemt het aantal burn-outs onder 20 tot 30 -jarigen toe. Trainer coach Monique van der Heijden vertelt over de avond over stress en burn-out die bewustzijnscentrum Bala in Huizen organiseert."

Burnout_bij_jongeren