Over mij…

 

Al van jongs af aan ben ik geboeid door creatie, dans en beweging. Ik studeerde af als Bewegingsagoog en Dansdocent aan het Centraal Instituut voor Sport en Beweging (CIOS).


Daarna heb ik me verder bekwaamd en jarenlang gewerkt als Artistiek Leider in de Musical, Theater, TV en Evenementenbranche. Prachtig om mensen te zien stralen in hun eigen spotlights. Tevens om interne veranderprocessen te ondersteunen bij bedrijven.
De laatste jaren heb ik meer verdieping gezocht in Yoga, Pilates, Meditatie, Mindfullness, Biodanza, Euritmie, Creatieve therapie en Lichaamswerk. 

Mijn kracht en liefde liggen in het begeleiden, trainen en coachen van mensen. Dat doe ik nu al ruim 25 jaar. Het heeft mijn hart om mensen bewust in verbinding te brengen met zichzelf op gebied van Body en Mind. Met luchtigheid in de diepte.

Mede door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, spiritueel ontwaken en bewustzijnsproces meen ik mensen die uitreikende hand te kunnen bieden. Ik vond mezelf terug in de duisternis van een burn-out en transformeerde van volhardend ploeteraar  naar levenskunstenaar.
Daardoor ben ik erg begaan met mensen die zijn vastgelopen in zichzelf en gevoelig zijn voor de creatieve ingang om tot zelfreflectie en heling te komen.

Het is mijn persoonlijke missie om op een open en integere manier mens en organisatie in beweging te brengen om verbinding te maken met onderhuidse processen en daar het verschil te maken. 
 

INSPIRATIE...
Mooiste woord dat er is. Laten we onszelf en elkaar inspireren! Ik ont-moet je graag in een les, workshop of als co-creator.

Hartegroet Monique