Missie…

BodyXpression is ontstaan vanuit een diep verlangen om mensen creatief in beweging te brengen, te verbinden, te raken, te motiveren en te inspireren.
Wij begeleiden en coachen vanuit het hart om mensen in contact te brengen met hun authentieke zelf. De uitdrukking van het lichaam (lichaamstaal) staat hierbij altijd centraal.

BodyXpression biedt mensen een mogelijkheid om met luchtigheid in de diepte naar binnen te keren en zichzelf daar te verkennen. We kijken altijd naar mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Of het nu gaat om een yogales, meditatie , creatieve workshop of een teambuildingsactiviteit, wij stellen jouw welzijn, bewustzijn en groei altijd centraal.

Door tijd en aandacht te besteden aan een goede balans tussen inspanning en ontspanning werken we aan een moeiteloze levensstijl, waardoor veel stress voorkomen kan worden in ons leven.

Het is mijn persoonlijke missie om op een open en integere manier mens en organisatie in beweging te brengen om verbinding te maken met onderhuidse processen en daar het verschil te maken.

BodyXpression... Denken met het Lichaam, Bewegen met de Geest