Workshop (H)artCollage


(H)artCollage is een bijzondere manier om contact te maken met je intuïtie zonder dat je artistiek talent hoeft te bezitten. In deze creatieve workshop word je uitgenodigd om jouw innerlijke leefwereld en wijsheid uit te drukken in een persoonlijke collage.

Je zoekt afbeeldingen uit tijdschriften waar je je toe aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen knip en plak je vervolgens op een groot hart, jouw hart, welke aan het eind van de workshop een weerspiegeling is van wat er in jou leeft. (H)artCollage laat je in verbinding komen met dat stukje van jouzelf dat gehoord en gezien wil worden. Het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven of inzicht geven in wat je wilt.

We werken altijd met een thema zoals Inspiratie, Zingeving, Uitdagingen, Dromen, Lifestyle, Het Kind in jezelf, Relaties. Een (H)artCollage gaat over jouw verhaal. Het is een tastbare manier om jezelf te kennen in je diversiteit en diepte en jezelf te tonen aan anderen. Het tonen van jouw (H)artCollage is een speciale ervaring.

Laat je inspireren door een mooi thema en ga aan de slag in tijdschriften door plaatjes, foto’s, kleuren, vormen en inspirerende teksten uit te knippen, te verzamelen, te selecteren, sommigen weer los te laten en op te plakken. Zo verschijnt jouw (H)artCollage in een persoonlijke en unieke creatie.

(H)artCollage is een cadeautje dat je zowel jezelf als een ander cadeau kunt geven. Je kunt individueel deelnemen aan een workshop met een thema dat je aanspreekt of als groep.

Het concept is geïnspireerd op SoulCollage, dat is ontwikkeld door Seena B Frost en gaat over het onbewuste, bewust maken!

De workshop duurt één dagdeel (circa 3 uur)
Kosten zijn € 35,--
Dit is inclusief houten hart, materiaal, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact met ons op via email, facebook, telefoon of website.