Workshop Flow Dance…

 

Flow Dance is een heerlijke manier van ‘vrij dansen’ waarbij je eventjes helemaal weg mag uit je hoofd, en terug naar je voeten. Op een rustige manier ontdek je hoe jouw lichaam wil bewegen, mag je steeds meer uitreiken en ervaren hoe heerlijk het is om te bewegen vanuit jouw zelf, zonder het gevoel te hebben dat er iemand naar je kijkt of dat je ergens aan moet voldoen. Iedereen heeft haar eigen/zijn unieke ritme, balans, manier van bewegen.

FlowDance laat je zijn wie je bent en nodigt je uit om vanuit verschillende lichaamsgebieden te bewegen. Laagdrempelig jezelf vrij maken en loslaten wat een ander er van vindt. In deze workshop geef je uitdrukking aan wat jij van binnen ervaart, jouw expressie.

De workshop FlowDance is heel geschikt om spanning los te laten en je te bevrijden van oude conditioneringen in jezelf. Daarnaast is het heerlijk om met elkaar te beleven in een liefdevolle en veilige omgeving.

In Flow Dance word je uitgenodigd tot overgave. Overgave aan de ruimte, aan de muziek, aan jouw lichaam. Je danst in de Flow van wie je op dat moment bent.

Eenmaal in verbinding met onszelf dansen wij onze persoonlijke Flow Dance in liefde, vreugde en vrijheid.

Monique van der Heijden (BodyXpression) wil met deze workshop een bijdrage leveren aan de persoonsvorming en de lichaamsbewustwording van mensen op een ervaringsgerichte manier. Niet door het overdragen van een dansvorm maar door het aanspreken van mensen in en door de dans.


 

Flow Dance…Denken met het Lichaam, Bewegen met de Geest


 

BodyXpression brengt mensen creatief in beweging…

Wat beweegt jou?